Grondverzet Spoormachines Hoogwerkers Hulpstukken

GRONDVERZET

Minigravers
Wij hebben twee minigravers, een 1,6 tons rups minigraver en een 3,6 tons rups minigraver. De 3,6 tons machine, beschikt over een overdruk-cabine.
Midigravers
Onze midigravers, 6,5 tons mobiele en 8 tons rups midigraver, zijn zeer geschikt voor het werken in de binnenstad, door het grote werkbereik, kleine draaicirkel en het grote draagvermogen van de banden. Voor deze machines, hebben we speciale knijperbakken van 30 en 45 cm breed, die het mogelijk maken dicht langs bestaande kabels en leidingen recht naar beneden te graven. Aan de machines kan een sloophamer met rits/puntbeitel voor het maken van gaten in bv. een asfaltweg.
Deze machines kunnen uitgevoerd worden met overdruk. Bovenstaande machines kunnen bij ons ingehuurd worden (met bediening).
Case tractor
met container carrier/kipper - laadvermogen 12 ton - inhoud 6m3 - baklengte 5 mt
met watertank - de watertank heeft een inhoud 5m3
Wij kunnen met de combinatie tractor / carrier ook onze mini- en midigravers vervoeren, hierdoor beschikt u dan over een combinatie waarbij de tractor ook dienst kan doen als Kipper. Informeert u bij ons voor de speciale prijs die voor deze combinatie gerekend wordt
Gravers
17 tons mobiele graafmachine uitgerust met hydraulisch verstelbare giek. Deze machine kan uitgevoerd worden met een overdruk
26 tons rups graafmachineG.J. Brinkman Machineverhuur