Grondverzet Spoormachines Hoogwerkers Hulpstukken

SPOORMACHINES


20 tons spoorgebonden machine uitgerust met hydraulisch verstelbare giek. Deze machine kan worden uitgevoerd met een in ons bedrijf ontwikkelde hoogwerkbak (radiografisch bedienbaar), tevens uitgerust met LMB (Last Moment Beveiliging) zeer sterke en flexibel inzetbare machine.
20 tons spoorgebonden machine uitgevoerd met een dubbele cabine en LMB (Last Moment Beveiliging), zodat de WTB-er (werktreinbegeleider) binnen achter de machinist kan zitten.
25 tons spoorgebonden machine/hijskraan uitgerust met stempels. Deze machine kan worden uitgevoerd met een in ons bedrijf ontwikkelde hoogwerkbak voor werkzaamheden tot op een hoogte van 10 meter (radiografisch bedienbaar) deze machine kan ook stempelen over de stroomrail heen.
25 tons spoorgebonden machine/hijskraan uitgevoerd met een dubbele cabine, zodat de WTB-er (werktreinbegeleider) binnen achter de machinist kan zitten, dit is zeer geschikt voor GVB en RET metro-spoor.
30 tons spoorgebonden machine deze machine pakt 14 ton op 4 meter 360 graden met LMB aan! De giek is zo gemaakt dat er ook tussen de bovenleiding door balken ingedraaid kunnen worden zonder de draad te beschadigen. (bij spanningsloos stelling), door de beugel op de giek blijft de rijdraad (onderste draad van de bovenleiding) niet meer haken aan de giek. De Lepelkiep en knikgiek cilinder zijn aan de onderzijde van de giek geplaatst voor extra HEF capaciteit. Zeer geschikt voor het zwaardere werk. Het zetten van blokken (fundatie voeten) langs het spoor, het hangen van balken, het liggen van wissels en bv prefab elementen voor perrons.

Voor werk bij RET, RTU, GVB of HTM, worden de machines uitgevoerd met mix-profiel wielen.

Alle spoorgebonden machines, zijn uitgerust met een LMB-systeem.

De 20 t/m 25 tons spoormachines hebben een TCVT keuring voor Prorail, HSL, RTU, GVB, HTM en RET.

De 30 tons spoormachine, heeft een TCVT keuring voor prorail en HSLG.J. Brinkman Machineverhuur